Khamis, 13 Oktober 2011

Segmen: Blogger Pilihan TERJAH


Terasa lama saya tak bertweet di sini. Idea kering kontang habis, nak join GA pun malasnya. Entah kenapa agaknya.. Dulu hari2 ada je benda nak share, tak buka diari kecil ini terasa seperti hilang BFF tapi kini, ibarat tak reti nak cerita, hilang pangkal hilanglah hujungnya.. Saya try buat entry tapi segala kata2 nampak kalut. Oleh itu saya dengan langkah malas berfikir, draftkan sahaja. Twing2..

Okey, untuk Banner dan Entry dia atas. Haruslah dibicarakan dengan "TERJAH"..
(aduhhh, nak tulis apa ni...)

-T E R J A H-

mana hujung mana mula, pening2..

stopppp... simple dan sempoi..

Ketika menulis tentang 'Bahang Mentari", tetiba idea kering kembali. Jadi harus di draftkan lagi, lalu demi mencari sepotong idea dan perasaan yang sikit emo, saya terperasan SINI.. fuhhhh, alhamdulillah saya akan try keluarkan satu entry yang bisa menutupi kekesalan saya pada entry2 yang lain..

Memandangkan Segmen "TERJAH", saya berharap dengan penyertaan ini akan adalah blogger2 menerjah blog gua yang makin sunyi sepi ibarat rumah tidak berpenghuni ini.. hhihihhhihhhihiiiii, ha seram tak? ada bunyikan... :P

Saya sebagai tuan rumah kepada AyeshaRamlee blogspot, menjemput kalian semua berjimba di sini.. Dengan harapan, idea saya kembali hadir dan tolong naikkan traffic blog kita. terima kasih.. :)

Dan untuk yang nak join segmen terjah mcm saya... Sila2 hadirkan diri ke blog Chegu Zubir

4 ulasan:

CIK MAY berkata...

dah terjah..=)

BiNtaNg HaTi berkata...

TERJAH...semoga rumah ini tidak lg sunyi tak berpenghuni...hehehe

nurul nabila bt medan berkata...

hye..
nabila dtg terjah dri segmen Chegu Zubir.
salam kenal ^^

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-pilihan-terjah.htm

Aishah Amira berkata...

datang terjah sini :))

santekk belog ahkak ni hehe . salam perkenalan okengg ^^"

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts