Rabu, 30 November 2011

TUTORIAL : chikimaruko.blogspot kembali lagi, TQ Blogger

Assalamualaikum. Semalam blog picisan saya kena remove oleh blogger. Perasaan, jangan tanya!! kalau korang nak tahu apa aku rasa, try google, minta dorang remove... HIHIHI.
Hasil godan dan mengodam en.ashben,  my Official blog kembali dengan megahnya. Seperti yang aku kata hilang 4jam buat aku ........ dan kepada google tolong jangan main begini lagi dengan aku ye.. aku akan sayang ko sampai bila-bila!! :p

 Okey, kalau jadi macam atas ni kat akaun korang, email kat BloggerHelp tanya kenapa akaun kena removed. Korang tak buat salahkan so apa mahu risau, sound je kat BloggerHelp. HEHEHE. 

p/s: Jangan panic macam aku ye... Sempoiii

1 ulasan:

Sharipah Tajudin berkata...

thanks for information

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts