Jumaat, 9 Disember 2011

Jangan Tengok Camera By GENG fiQ'Ra

No. Blogger Card - A01fiQ'Ra06

Dalam banyak-banyak gambar kenapa, CIK Ayesha Ramlee memilih gambar kahwin untuk tatapan kalian, sebabnya setelah genap 2 tahun 6bulan baru gambar ni kami dapat. Itupun separuh siap, album tak ada. Alasan  'tak sempat nak buat', dia bagi dalam pendrive je.

Itu yang ada gambar-gambar macam ini.  Pungkok ayam dia.. ;p

En.Suami jumpa dia, " kau ni, bila nak siapkan gambar aku, kitorang da nak masuk anak 2 ? " tu yang dapat ni, kalau tidak mau berulat benda ini dia simpan..

* Anak 2? bilanya Cik Ayesha Ramlee disahkan positif :twingtwing:
* Kawan ke mak wan ke, benda yang penting macam ini. Di nasihatkan carilah yang betul2. Biar dia nak merajuk ke, berguling2 ke, asalkan semuanya lancar. :D (bkn kejam)



12 ulasan:

Zana berkata...

Dari geng kaka fiQ'Ra jugak :) Semoga berjaya akak :))

anamizu berkata...

woahh! lps 2tahun bru dpt?? lama gila! mmg pungkoq dia la no!oppppsss =P
tp menten cantek la ayesha ;)




luv,
cik ana

Ayesha Ramlee berkata...

@Zana terima zana... :D

Ayesha Ramlee berkata...

@anamizu itulah, memg pungkoq dia pun :)

menten tak jugak...

Miss Nadya berkata...

wah..gmbr kawen..;)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/jangan-tengok-camera-by-geng-fiqra.html

Ayesha Ramlee berkata...

@Miss Nadya hehehe. saje je...

ShalleyaNna berkata...

hehe,,so sweet,,,begitu lambat ye dapat gambar,,lau saya memang dah mengamuk da,,haha,,=D
gud lux sis

Ayesha Ramlee berkata...

@ShalleyaNna terima kasih

fiezah91 berkata...

wah. hehe. pakai gambar kahwin tu. apa pun good luck :D

Ayesha Ramlee berkata...

@fiezah91hehehe, TQ

zahidahwahid berkata...

mak aih...lama giler dia buat gambar....adeh...huhuhuh
http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4306/

Ayesha Ramlee berkata...

@zahidahwahid itulah, lamakan.. bertahun

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts