Khamis, 30 Jun 2011

Suku Akhir "contest: Aku Yang Lapar!"

Salam kepada semua pembaca setia.. :)

Setelah 15hari berlalu, akhirnya keputusan "Siapakah yang layar ke suku akhir sudah dikenal pasti"

* jujur cakap, semuanya memenuhi ciri2 dan syarat yang dikehendaki. nak tahu siapa mereka, Click SINI. Hebat bukan.... :) :) :)

Oleh itu saya dan mereka (officemate), dengan sebulat jari tangan memilih mereka dibawah ini..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

memandangkan contest ni punya 26 hadiah termasuk entry istimewa, peninggg... semuanya hebat2


































contest | annis



 Onitsuka_hana
 
jadi siapa pulak pemenangnya, TUNGGUUUUUUU... minggu BZ gilezzzzz....
meeting, audit, tapi wajib MC.. cz ashben tak baik lagi...
aduhhhhh, sana sini... tak terkejar saya
 

Sabtu, 25 Jun 2011

1st Cemmomile Craft Giveaway


click Banner..

tag : khadiah
azura
the games bingo

ketika saya blogwalking, terjumpa Cemmomile Craft.

jadi godam punya godam, dan jumpa pulak ini




ingat nak order, tapi terperasan GA ni..
maka ayesha join dulu.. mana tahu murah rezeki... :)

jadi kalau korang nak order bantal felt, jangan lupa layari laman ini

harga yang berpatutan, design cantik.

atau boleh jugak berhubung terus dengan Ownernya
Phone - 012-3731595

Khamis, 23 Jun 2011

Update 3 : Gambar Mereka Yang Lapar


No 21

No 22 

No 23

No 24

No 25 

No 26

No 27

No 28

No 29 

No 30 

No 31

No 32

No 33

No 34

No 35 

No 36

No37 

No 38 

No 39

No 40

No 41

No 42 

No 43 

No 44 
tak lengkap

No 45

No 46 

No 47

No 48

No 49

No 50

No 51

No 52

No 53 

No 54 

No 55 

No 56 

No 57 

No 58 

No 59 

No 60

No 61 

Sekian...

Alhamdulillah, akhirnya selesai sudah semuanya... Cuma siapa yang layak ke peringkat SUKU AKHIR, kita tungguuuuu....

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts