Selasa, 27 September 2011

bertemu kembali, hilang terus. insyaallh.

Assalamualaikum. Lama aku tak mencoret, dlm sini. Rindu kat semua. Kord rindu aku tak;)

1) selamat pengantin baru kat memey suhaiza & norman hakim.
2) sat lg ketemu dia yg hilang suatu ketika dulu, dan aku harus yakin, ini pertemuan terakhir.

Byeeee.

Khamis, 22 September 2011

HADIAH dr KALIAN..


yang ini, saya tak tahu dari siapa.. tiada alamat pengirim, apapun cantik sehh.. terima kasih ye..


Tasbih - Terima Kasih KARIPAP SAYUR


terima kasih KOTEX


Shawls Norjuma - terima kasih Cik May

kepada kalian yang mahu beri saya HADIAH, :P sila PM saya tau.. hehehehe....

Rabu, 21 September 2011

Jom Daftar www.HeartBeat.my

Assalamualaikum, bertemu kita lagi dlm menjana pendapatan...
Click je banner bawa ini, zooooommmm 'blog ayesha membawa kamu jauh ke sana, then dengan mudah lagi senang' tanpa perlu bergoogle kan diri untuk mencari..


klik SINI, untuk tutorialnya

Selasa, 20 September 2011

Fida Kantoi Nampak Rambut Dalam Foto Yang Diambil Oleh Mamat...

Credit Beautifulnara.com

Kebelakangan ini, Fida pernah dikritik kerana cara berpakaian yang semakin tidak kena dengan imejnya yang bertudung, dan sepotong cerita dalam drama Kasih Alia.

Kini timbul pula kisah cik Fida tidak bertudung..



Sabtu, 17 September 2011

1st GA dari Cik Kiah Ronggeng



tag : TGB
Mama Rayyan
Azura

doodle free lagi


tag : NaDia
Mama Rayyan
TGB

berminat doodle muslimah yang ber-kacamata dan bertudung 'harus', pakaian ala2 sempoi..

*nak join, klik banner

Wanita2u 2nd Giveaway

Entry melekat hingga 17 September 2011


Jika nak join,klik sini


Tarikh Tutup : 17 September 2011


Syarat:
1. Blogger - A y e s h a Ramlee
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.

2. Facebook - Ayesha Ramlee
  • Like page Wanita2u. Skip jika anda sudah like.
  • Like post ini and publish ke wall Facebook anda.

3. Twitter - AyeshaRamlee
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash".


Hadiah: LIMITED EDITION LUNA BLEU CABANA BOY BODY MIST (TOP SCENT) & 2 HADIAH MISTERI

Rabu, 14 September 2011

Selasa, 13 September 2011

Ga Cintairmata


klik BANNER
Tarikh tutup : 16 September 2011

"STRESS" Lucky Draw


"Bila stress saya ..Akan dengar lagu2 tentang cinta dan perasaan, pelikkan tapi setakat ni hilang jugaklah rasa geram 2.."
 
*nak join, klik banner
tag : TGB
Nadia
Azura

Tarikh tutup : 25 Sept 2011

Jemari Asmara Mini GiveAway


JOm JOin, klik banner..

Isnin, 12 September 2011

AKU DAN BUDAK CUTE

 

 
tag : Nadia

 
Ayesha bersama anak2 kaklang yang agak pantang tengok camera, mesti dorg sebuk2.. :)

baju hijau - Hafiz yang senantiasa dengan aksi bila berPIC
baju merah - Is yang ala2 macho..
baju belang - Naqiu yang nak bergambar tapi tak pernah nak pandang camera, lebih kurang suka rosakkan gambar, hehe
baju pink - Sara yang paling sebuk bila org nak bergambar, kalau tak ajak, muka hampih tp bila ajak, ha tgklah aksi dia, malu pulakkk... adoiiiiii

tarikh tutup : 30 sept 2011

Khamis, 8 September 2011

MAXIS UP 6% - 15 September 2011

Pelanggan yang dihargai, kami ingin memaklumkan bahawa berkuatkuasa 15 September 2011, cukai perkhidmatan sebanyak 6% akan dikenakan bagi setiap pembelian tambah nilai prabayar dan pek permulaan prabayar. Cukai perkhidmatan berkenaan sebelum ini ditanggung oleh syarikat-syarikat telekomunikasi. Cukai perkhidmatan yang dikenakan ini adalah menurut undang-undang cukai perkhidmatan. Untuk maklumat lanjut, sila rujuk senarai soalan lazim (FAQ) yang berikut. 

 
 

Semua harga produk Internet termasuk pek SIM Internet prabayar, kit permulaan Internet prabayar dan Hot Tiket Internet TIDAK TERTAKLUK KEPADA CUKAI PERKHIDMATAN YANG BERKENAAN.

 
Jadi, kurang2kan call kekasih hati... Penjimatan bermula... :)

GIVEAWAY Mia's Craft

Ahad, 4 September 2011

Dapat Kad Raya dari ...................................

bangun solat subuh, Azan sudah berkumandang.... :D


QueenPink
( Rakan Blogger )

Ketua Pergerakan Puteri UMNO
( membe sekolah )

korang ade, ke yang adOOOO... hehehe

Selamat Hari Raya

GA- pertama Dari Cik May

di anjurkan oleh cik MAY, mahu join klik SINI

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga,
semoga lebaran kali ini merapatkan kita sebagai umatnya...

mulanya ayesha cube gak untuk membantu mentranperankan banner cik May tp mcm ada sesuatu yang tak berapa menjadi...


dan akhirnya ayesha tersaja2 buat header untuk cik May..



Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea



Cabutan pertama, 
 1. Fridge Magnet Jepun
  2. Brooch berkualiti dari Korea
  3. Chopstik besi Korea
  4. File size A4 berwajah artis Korea
  5. Snack makanan dari Jepun


Cabutan Kedua
  1. Fridge Magnet Korea
  2  Kipas tangan dari Jepun
  3. Sepit kuku berlambangkan Korea
  4. Key chain Jepun
  5. Snack makanan dari Jepun

 Tarikh tutup penyertaan 22 September 2011

Twinscraftlife's 3rd Lucky Draw ♫



nak join klik SINI

tag :
Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts