Jumaat, 28 Oktober 2011

Pening jam 5 petang

Assalamualaikum.
Bak kata entry, itulah yg berlaku. Udah dekat semggu begini. adoiii, hilang mood nak buat apapun.

sekian.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Khamis, 20 Oktober 2011

Unfollow IFollow

Dulu sering terbaca dilaman kalian, dan ini kali tiba giliran saya..
Saya nak jugak bagi tahu, tOll la wehhh..
Sedey sehh bila macam jadi senggini.
Hari itu sudah di unfOllOw, hari ini masih ada yang begitu. 
2 orang tau... *jahat 'twingtwing' hehehe

 Cer Cerita apa masalah demO, buat kawe gini.. =P

dan terima kasih banyak2 untuk yang masih fOllOw saya.
Oooh ke demO marO sebab kawe tak fOllOw demO semula??

Rabu, 19 Oktober 2011

FORM & FELT

FORM
A4 Size x 10pcs - RM12.00 - Random Colour
A4 Size x 10pcs - RM17.00 - Depend Colour
1pcs A4 Size- RM1.70

FELT
A4 Size x 10pcs - RM15.00 - Random Colour
A4 Size x 10pcs - RM20.00 - Depend Colour
1pcs A4 Size- RM2.00

FELT by meter
1 meter - RM11.00
1/2 meter - RM6.50

Berminat, SMS - 017 663 8492

Khamis, 13 Oktober 2011

Angry Bird Keychain Giveaway By Lulu Caldina


Tarikh Tutup : 18 Oktober 2011.. 2 Petang.

* klik Banner.

Segmen: Blogger Pilihan TERJAH


Terasa lama saya tak bertweet di sini. Idea kering kontang habis, nak join GA pun malasnya. Entah kenapa agaknya.. Dulu hari2 ada je benda nak share, tak buka diari kecil ini terasa seperti hilang BFF tapi kini, ibarat tak reti nak cerita, hilang pangkal hilanglah hujungnya.. Saya try buat entry tapi segala kata2 nampak kalut. Oleh itu saya dengan langkah malas berfikir, draftkan sahaja. Twing2..

Okey, untuk Banner dan Entry dia atas. Haruslah dibicarakan dengan "TERJAH"..
(aduhhh, nak tulis apa ni...)

-T E R J A H-

mana hujung mana mula, pening2..

stopppp... simple dan sempoi..

Ketika menulis tentang 'Bahang Mentari", tetiba idea kering kembali. Jadi harus di draftkan lagi, lalu demi mencari sepotong idea dan perasaan yang sikit emo, saya terperasan SINI.. fuhhhh, alhamdulillah saya akan try keluarkan satu entry yang bisa menutupi kekesalan saya pada entry2 yang lain..

Memandangkan Segmen "TERJAH", saya berharap dengan penyertaan ini akan adalah blogger2 menerjah blog gua yang makin sunyi sepi ibarat rumah tidak berpenghuni ini.. hhihihhhihhhihiiiii, ha seram tak? ada bunyikan... :P

Saya sebagai tuan rumah kepada AyeshaRamlee blogspot, menjemput kalian semua berjimba di sini.. Dengan harapan, idea saya kembali hadir dan tolong naikkan traffic blog kita. terima kasih.. :)

Dan untuk yang nak join segmen terjah mcm saya... Sila2 hadirkan diri ke blog Chegu Zubir

Khamis, 6 Oktober 2011

Kemenangan Pertama... OCT 2011


Tq TENGKU NIZAM untuk GA ni, dan terutama thankz sangat2 kat Fara ANAK Abah yang menyemoncher gifts saya

* hadiah boleh pilih tak =p, like cincin lah.... sangat2..

Rabu, 5 Oktober 2011

hahahahhaaha, geli hati masuk SINI. hihihiihihihihihi

Assalamualaikum. fuhhhh!! hampir berabut AR saya, lama tak berjimba kat sini. Kehidupan yang makin tak terurus, saya nak cari PA. okey tak.. :)

Oraitlah, saya terus terang ajalah ye. Tak ada idea nak mencoret cuma nak share blog yang buat aku gelak je bila singgah tadi, first - thankz kat ownernya yang sudi singgah belog aku yang tak seberapa ni.. Tertiba tergerak hati nak buka bawah ni, then terkelik ..


walaupun aku yang alah2 muslimah rock, tak terniatpun nak tgk gambar ketiak yang di katakan. aku sekadar hanya menjejaki kembali.. hehehhe..


lawak beb, tak percaya mai baca SINI, ada mcm2 tapi yang paling berjaya mencuit hati kecik aku untuk gelak besar kat SINI... eeeeeeeeeeeeeeeahhhhh, tapi kahkahakhakah.. Kenapa aku gelak? masuklah SINI....

sekian... tunggu entry terbaru dari aku yang entah bila tahunnya... :) a.k.a idea kering..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts