Isnin, 9 Januari 2012

TUTORIAL : PrintScreen


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia

Tutorial Again..


Walaupun aku tahu benda yang aku nak share ni, ramai yang dah tahu!! aku tetap nak share 
'ada aku kesah' :p

Cuba perhatikan keyboard masing-masing, nampak tak button Prt Scr Sys Rq @ pada laptop PrtSc SysRq


Hah, nampakkan 'itu tandanya kamu tidak rabun' hihihi.. Okey serius, now kamu tekan itu button. 

Okey, sudah??

After that, kamu pergi ke :- 

START - ALL PROGRAM - ACCESSORIES - PAINT

Sudah open kan, kamu tekan Ctrl V atau Paste, kemudian SAVE -If tak nak cut apa-apalah @ pandai-pandai kamu nak explore.. Done

Good Luck..

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts