Ahad, 26 Februari 2012

SEGMEN | Review blog by Muna


WELCOME MUNA dan KALIAN SEMUA

Sebenarnya entry ada cuma idea yang kering. 
So Segmen again agar blog picisan ini tidak bersawang.

* Entry tidak berUpdate
: Tadi p KLCC
: Lepakking rumah baru

Stop untuk idea kering, kita cerita pasal idea yang tengah BASAH ni.

SEGMEN | Review blog by Muna 

sebelum blog aku di review oleh OWNERnya dan mereka yang lain, aku nak review dulu blog adik Muna ni.



memiliki Followers yang buatkan aku jelesss..

ABOUT MUNA
blog ni ditubuhkan pada 2009 . mula aktif selepas tamatnya UPSR . lepastu tak aktif . 2010 baru aktif balik sampailah sekarang . insyaAllah aktif sampai bila bila :) 
dengan ucapan : Semoga tercapai segala apa yang adik mahukan dan good luck PMR
p/s : 1- Sekarang dipersilakan adik MUNA review blog akak ye.. :)
2- Segmen ini hanya untuk 60orang sahaja ye :)
3- Untuk yang masih berkesempatan, klik SINI :)
4- Tarikh tutup : 10 Mac 2012 :)

Nama Lengkap: Siti Aishah Ramlee
Nama Samaran: cik Ayesha
 Tempat Lahir : Kuala Lumpur, MALAYSIA
Tarikh Lahir : 15 Juli 1984
Zodiak: Cancer
 Abah: Ramlee Adam
 Mommy: Ah Chik Kasim
 Puteri ke: 5 dari 7 [Puteri bukan gunung ledang]
Cinta Suami: Azrie Mohd Noor
Cinta Kekasih: ...........[tetttttttt].............
Pendidikan Awal : Taska ISLAM, Sentul Pasar (1990)
Pendidikan Akhir : Pahang Skill Development Centre, Kuantan (2005)
Income : Swasta (2007 - Kini)

2 ulasan:

Cik Kay Jue berkata...

awak yang fasal spam link tu.. macam ni.. awak boleh letak http atau www tapi jagn sampai link tu jadi warna biru.. cuba awak tengok ni kat sini.. http://farhanahadzlan06.blogspot.com/2011/12/tips-tambah-pembaca-trafik-blog.html

Ayesha Ramlee berkata...

Terima kasih Cik Kay Jue. Baru faham :D

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts