Khamis, 1 Mac 2012

Segmen : SAYA SUKA BLOGWALKING SEBAB.......


Segmen pertama untuk tahun 2012, dari tahun lepas aku fikirkan tapi idea kering. Last2 aku pilih cara ini, memandangkang aku suka tengok blogger yang aktif berblog.


http://2.bp.blogspot.com/-b8_Xfd07fv8/TzOim6duT8I/AAAAAAAACaU/EFfFAfHq3YA/s1600/SAYA+SUKA+BLOGWALKING+SEBAB........png


Syarat-syaratnya
1. Dengan Title Segmen : SAYA SUKA BLOGWALKING SEBAB....... dan gunakan Banner diatas sebagai membuka bicara. 
2. Share sikit, KENAPA? dengan title yang aku berikan..
3. Follow blog aku. Aku follow korang balik!! Boleh, hihihi.4. 
4. Tag seorang membe Blogwalking korang.
5. Link penyertaan kamu di entry ini sahaja.
6. Tarikh tutup sehingga diberitahu :)

Thank You For Ur Supporting


p/s - Minta jasa baik anda untuk Like Gambar ini --> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=292448217483156&set=pu.271973089530669&type=1&theater atau nak buat entry, click --> http://chikimaruko.blogspot.com/2012/02/ga-bff-cik-ayesha-minta-tolong.html



22 ulasan:

KHAIRUNNISA berkata...

http://khairunnisa-myonlinediaryii.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

Nisa join :)

nanieybarnieylurviey berkata...

support segmen akak..

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

SLUMBER SAGUN berkata...

joinn

http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/02/saya-suka-blogwalking-sebab.html

Myra Jay berkata...

Jika berkesempatan MJ join ye, TQ jemput ;)

CINTA UNTUK KITA berkata...

akak!! dah siap.. huhu.. tq jemput..hehe..

http://cintauntukkita.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

Hanif Idrus berkata...

Ada kesempatan saya join yek...

Nisa Greennnpanda berkata...

joined.. ^_^

Follower ID: Nisa Greennnpanda
FB ID: Nisa Azman
LInk: http://greennnpanda88.blogspot.com/2012/02/saya-suka-blogwalking-sebab.html

Nabila Medan berkata...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

Nabila Medan berkata...

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

ayUnaa yIe berkata...

join akak pnye segmen . :)

http://ayunaayie.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwaking-sebab.html

RYRY berkata...

join jugak :)

http://belogadeqputry.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

Cda CdOot berkata...

Join !!

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

cweet pinky berkata...

na join ^^

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

Cik Angah Humaira berkata...

http://bicaradarihatiseoranghamba.blogspot.com/2012/02/saya-suka-blogwalking-sebab.html

cik ika berkata...

ika join....


http://daqkecik.blogspot.com/2012/02/saya-suka-blogwalking-sebab.html

Mr. E'raz Fadli berkata...

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/02/saya-suka-blogwalking-sebab.html

Berbesar hati join!

Zamani berkata...

Zam join~ :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/02/saya-suka-blogwalking-sebab.html

~ariFFin~ berkata...

Saya juga follow n join juga segmen yang menarik ini..

http://ariffinmutalib.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

MawardiYunus berkata...

wadi datang join :)
http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

wan nurul hezrina berkata...

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2012/02/contest-saya-suka-blogwalking-sebab.html

follow n join

Hanif Bloglist Blog berkata...

Sorry lambat join....dah join..
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/02/segmen-saya-suka-blogwalking-sebab.html

Tihara berkata...

nice segment :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts