Sabtu, 3 Mac 2012

Ada Yang Sudi Join SAYA x?


sudi-sudilah ye. bagi saya semangat sikit :)



1. Tak perlu buat entry, cuma masukkan link 'http://chikimaruko.blogspot.com/', kat Blog List korang.
2. Tinggalkan link korang kat comment, nanti senang saya jejak.
3. Then saya masuk kan link awak di bloglish 'U DUDUK SINI'
4. Penyertaan kamu akan terhenti jika LINK saya tidak duduk di Blog List kamu. 
5. Tarikh tutup, sehingga saya update bloglish baru.

3 ulasan:

jahajahatable berkata...

wah wah saye orang first yang join.... saya dah add link kamu...

http://www.akudahlupa.blogspot.com/

p/s kalau nak cek, p kat button link exchange... memang senang kalau nak blogwalking pakai bloglist ni.

Hanif Bloglist Blog berkata...

Dah lama suka..dah lama duduk kat bloglist...hehehehe

Datang dari :http://hanifidrus.blogspot.com/

Tihara berkata...

nak join

http://herba-tihara.blogspot.com/

nt check kat bloglist BLOGGER HIBISCUS :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts