Jumaat, 16 Mac 2012

LIKE FANPAGE DAN DAPAT ITEM FOR FREE!

Hellow.Korang nampak kan tajuk entry kalii nie...Korang hanya like fanpage jer dan dapat item free..Nak takk? Sapa tak nak ? betul kan? Untuk 100 orang yang paling laju untuk PM me..:)Follow sekali Rochelle taw..Kalau sudah tempah tuu..Jangan diam-2 malu malu untuk share dengan kawan-2.Share la sekali dengan kawan-2 korang..Terime kasihh..:)

JOM LIKE FANPAGE ROCHELLE! SINI SINI.

Kepada siapa-2 yang sudah like tu.Korang postkan kat wall fanpage Rochelle tu yang korang nak item apa..

Jenis item for free:
A)Banner not animated.
B)Header.
C)Cursor jenis nama.
D)Reserved bergambar.

P/s:Hanya antara satu oke..:) mesti add saya di FACEBOOK.Untuk memberi maklumat yang lebih lanjut..Mesti jujur taw.Kalau sudah like tu jer yag boleh tempah secara free...Ada orang tengok dari atas tau..DOSA KALAU TIPU.

2 ulasan:

CIK MAY berkata...

dah like ari tu boleh dapat ke?hehe

Ayesha Ramlee berkata...

alamak CIK MAY, had tu cheq tak tahu pulak. cer tanya kat owner:)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts