Jumaat, 23 Mac 2012

Segmen: nak jumpa mereka sangat2!!!




Lama sangat aku tak buat entry khas untuk geng fiq'ra. Kebetulan tadi BW kat blog Kamil Kahar salah sorang blogger awal yang follow blog AR. 

Macam kamal kata, dah 2 kali gathering GF dijalankan. Cuma aku je yang tidak dapat hadir atas sebab-sebab terlepas pandang, cehhhh... poyokan =)

First dulu kat Perak kalau tak silap akulah, lepas 2 dekat Mid Valley so yang ini lagi aku frust sebab alangkah dokeknya dengan istanaku ini.

Okey berenti bebelan, sekarang kita masuk ke alam tugasan

1) sebutkan tidak lebih dr TIGA(3) orang ahli GF yg paling korang nk jumpa mase gathering tu...
- ShalleyanNa YaNna ( KerchIek)
- KAMIL KAHAR
- Ahli-ahli yang lain

2) setiap seorang dari mereka anda kena nyatakan:
i) kenapa nak jumpa dia 
= sebab nak gantikan gifts contest Aku Yang Lapar!! dululah...

ii) gambar dia... (kalau dia xmarah korg letak gmbr la)
= yang lain, tak terdaya nak upload. Aku try cari blogger card kamal tapo tak jumpa lak.

No. Blogger Card - A01fiQ'Ra10

iii) sifat peribadi yg anda suka pada diri dia
= Dah nama pun sifat peribadi jadi rasanya tetap peribadi lah ye, orait tak.

iv) apa yg ingin anda buat dengan dia sepanjang gathering
= Sembang-sembang, ambil gambar, dekatkan tali persaudaraan :)

10 ulasan:

ShalleyaNna berkata...

kenapa saya,,??alo malunyer ai,,
(-_-)

Ayesha Ramlee berkata...

@ShalleyaNna memang nak jumpa awak pun dik.. hehehe

Muna rahimah berkata...

Kite teringin jmpe kak ayesha ^^ ---->

Miera Akmalina berkata...

kak ayesha , tuu kamil kahar laa , bukan kamal . hehe . ehh , akak xnak jmpa miera ke?
hihi , gurau je akak :D

Ayesha Ramlee berkata...

@Miera Akmalina A yelah, kenapa eak.. kerap nau kamal kahar.. dulupun kamal jugak... :) ok skang akak ingat da KAMIL KAHAR... TQ ye

Ayesha Ramlee berkata...

@Muna rahimah boleh je, akak memg nak jumpa korang semua.. :)

Munnafendy berkata...

hi ayesha =)

salam kenal, dr blog kak tihara =)

Ayesha Ramlee berkata...

salam kenal jugak Munnafendy, AR datang skang :) terima kasih ye

Miera Akmalina berkata...

hehe , xde pelaa. sesama akak :D

NAL berkata...

Harap kita dapat jumpa seberapa ahlin yg boleh..salam kenalan..sy ahli baru ^^

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts