Jumaat, 23 Mac 2012

Separuh REVIEW : Bila Aku Tak Pandai Peniru


AR baru balik dari BW ke blog new followers AR, hati dan minda terpegun bila lihat video ini --> Baca Fatihah dalam hati ketika solat : Solat Tidak Sah.. Macam-macam yang saya fikirkan, bertafakur jugaklah AR tadi..

Tapi lepas tu, saya tertarik menarik ko meme de Bom dekat entry INI pulak


Macam senang, kini terbukti Aku memg tak pandai MENIRU =p
 

6 ulasan:

Kamil Kahar berkata...

tu bunga ke batu... :P

Tihara berkata...

blog munna yea..ske jugak bertandang kat blog dia :)

Ayesha Ramlee berkata...

@Kamil Kaharhahahah, lebih ni =p
hihihi.. ashben pun ckp gitu tadi, dah sama mcm batu... sedeyyyy

Ayesha Ramlee berkata...

@Tiharakan kak, cantik blog dia :)

Munnafendy berkata...

ayesha!
haha...awk ni..u really cheer me up la dear..tersenyum2 sorang2 sy kat sini tau...

kamil kahar usik je tuh, mana ada mcm batu..nmpk gk mcm bunga,bunga tak cukup umur...hihihi

nway thanks so much ayesha! keep in touch k =)

Munnafendy berkata...

eh..bday kita dekat2 je..sy 12 julai 1987...jd sy yg kena panggil kak ayesha! =D

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts