Isnin, 9 April 2012

MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)


LIKE LoveBag LoveBag Private Closet *  
    LIKE Shawl Hijab Room *

LIKE Fluffy Bunny Haus*

* "WHY I THINK I'M LIMITED EDITION
Limited sebab AR tak boleh naik kenderaan selain motor. Kalau naik jugak confirm harus mencari tandas sebab perut nak membuang apa sahaja. lagi2 taim jalan sesak, perghhhh nak je berlabur dalam seluar gak, hehehe.. kenapa boleh naik moto? moto kan boleh selok2 kalau jalan sesak. sakit jugak perut 2, tapi kurang sikitlah.. Benda ni jadi masa tahun 2008 sampailah sekarang ni, tak tahulah kenapa. kadang2 tertanya jugak, kenapa aku mcm ni. lama2 biarlah.. ok gaklah sebab jarang keluar rumah.. 

Sila nyatakan 3 pilihan hadiah yang you olls nak:

1- 1 set of cloth pantyliners ( 1bamboo + 1 flanel ) sponsored by Creativity In Me
2- Avon Limited Edition Trendy Oversized Clutch sponsored by Kedaikl.com
3- Maxi dress sponsored by Facebook Shawl Hijab Room


Bagi link facebook JUGA untuk Manja inform korang if menang

4 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

wah!! join lagi!! hehehhe

Ayesha Ramlee berkata...

@Hanif Idrus haruslah, join selagi belum menang..hehee

Gadis Chubby berkata...

solan tu bermaksud KENAPA AWK RASA DIRI AWK TU LIMITED :)

nanti dh update bgi tahu manja ye

Ayesha Ramlee berkata...

@Gadis Chubbyooh mcma tu pulak.. ok

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts