Selasa, 29 Mei 2012

Review : Aku Terima Nikahnya...


bermula perjalanan ke Melaka Bandar Bersejarah
30 May 2009



yessss, sahhh.. Alhamdulillah

yehhh, dah kahwin..


kebboomm, amik kau... nak sangat bunga api..



membalas kunjungan ke Kuala Lumpur, bandar penuh sesak. 
saya di lahirkan di kuala lumpur, 25tahun kemudian parents berpindah ke KG halaman mereke.














tema di Melaka, ala2 zaman baru nak up dan di KL, zaman kini seakan dah maju
sangat2 berpuas hati dengan semuanya.. 

walaupun kat KL, wedding kongsi.. serius tak suka,memang tak suka.. 

5 ulasan:

MairaDiana berkata...

cantiklah sis.. suka sangat wedding2 nie

anisalya berkata...

banyak kenangan during wedding day ni. tapi utk ingatan je la. bila tgk org skg kwn rs mcm nak buat mjlis semula la pulak. hahaha...

syiela berkata...

tahniah dik moga berkekalan hingga ke akhir hayat

Tihara berkata...

wah meriahnya..moga kekal bahgia dunia dan akhirat :)

Iman Lee berkata...

hehe tgk tajuk post ingatkan nak review novel td.

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts