Khamis, 14 Jun 2012

APA PANDANGAN ANDA TENTANG ISU HIDUP 'BERMADU'?


Isu yang sedang hangat diperbincangkan oleh DJ LIN (SURIA CINTA) SURIA FM..

Pendapat ayesha kan, semuanya perlu pro & kontra. Sama macam jodoh pilihan keluarga, korang mesti selalu dengar "Jodoh Pilihan Orang Tua Lebih Bahagia atau Kekal Lama" Kan?.. Tapi itu tidak untuk aku. Bukan menafikan cuma jodoh keluarga, jodoh dihalang atau jodoh sejati, semua punya dugaan yang tersendiri, pokok pangkal kita yang kena uruskan dengar sebijak sana.. berdiri di landasan yang betul, insyaallah semua bisa terjawap..

7 ulasan:

MAY berkata...

ingtkan dah bermadu td...eheee

Nieyl berkata...

Setuju sgt...ape2 pun yg penting selepas kawen mcner kita nak handle new family yg kita bina kan...:) (salam perkenalan,nnt follow nieyl back)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

stuju dgn kata2 sis tu..

ayut berkata...

mmg dibnarkan dlm Islam.mknanya benda itu baik.tp bila tslh cara atau implement ye dlm hidup tu jd yg timbul kurang baiknya. :)

Tihara berkata...

insya Allah berdoalah banyak2 agar ketemu dengan bahagia dengan rahmat dari Nya.. :)

Hanif Idrus berkata...

Mangsanya anak2 kecuali semuanya ada keadilan sama rata..

Ayesha Ramlee berkata...

MAY : Tak sanggup mak, nok...

Nieyl : orait :)

nuyui : terima kasih ye..

Ayut : betullah tu, cuma sy tak sanggup je.. kalau terpaksa, ada syarat..

Tihara : Terima kasih banyak2 kak..

Hanif Idrus : itulah kalau bijak buat keputusan hope anak2 mereka juga pandai bagi kasih sayang dan nafka

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts