Sabtu, 14 Julai 2012

Cerita Burung Biru RM62.60

Assalamualaikum, saya pasti ramai blogger yang lupa dengan kisah si burung biru a.k.a Churp-Churp. Minggu lepas saya tengok, ada RM12.60 dan tadi saja2 login "tardaaah" RM62.60, punyalah seronok.. 

Saya share sikit dengan korang, hehe.. sebenarnya takdelah rahsia sangat, cuma jangan lupa linkkan sekali iklan 2 dekat twitter. 

Saya sediakan tutorial sikit untuk korang yang baru nak berjinak :--> SINI

Lepas daftar, baca SINI pulak.. hah, baru pas lengkap semuanya

*saje zoom kasi besar, biar jelez korang semua :P

2 ulasan:

Mamat Spectra berkata...

ingin sekali saya turun serta kak, tapi saya takde twitter.

Hanif Idrus berkata...

Aku memang jeles!!!

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts