Khamis, 5 Julai 2012

Sawan Kembali dengan Fairuz Selamat

Kenyit mata tanda gatal 'tweing2'

Salam all, terima kasih sudi singgah sini.. Saje bikin panas untuk entry kali ni, walaupun jiwa saya agak terdetik sedikit, rasa macam nak lompat2. Lama saya cari mamat ni. Mesti korangpun bergoncang jiwa gak bila dengar suara dia.. Setiap kali ulangkaji SPM01 lagu dorang yang saya dengar selain New Boyz & Boboy. Mana hilangna Nagiu, eak?

Review sikit :- Kumpulan Q-Face merupakan satu kumpulan penyanyi baru di bawah naungan pengurusan Musicmedia Sdn Bhd yang beroperasi di Batu Pahat, Johor. Kumpulan Q-Face dianggotai oleh 5 orang remaja lelaki. Ke semua anggota Q-Face ini masih bersekolah di dalam tingkatan 3 dan tingkatan 5 ketika mula ditubuhkan.
Anggota ahli asal Kumpulan Q-Face :- (Fairuz) Mohd Fairuz bin Selamat. Bekas penyanyi , Angah (gitar utama), Noh (gitar kedua), Azan (bass), Qimie (drum)

Lupanya mamat ni sakan berbelog jugak --> http://fairuzselamat.blogspot.com


walaupun lagu ni, dia dah baru kan.. setidaknya nampak kematangan vocal dia
dan tambah jatuh cinta pasal lagu2 bawah ni.. fuhh berpenuh :p

4 ulasan:

Tihara berkata...

oo ada blog eks..tp tak bearpa follow sgt dah retis2 sekarang..insya Allah nk jugak jenguk nt :)

Ayesha Ramlee berkata...

@Tiharahehe, ayesha dah lama cari mamat ni.. jumpa trus follow :)

^^nu[dd]yra^^ berkata...

Owh..sayer minat qface jugak dulu :-)hahahha...

^^nu[dd]yra^^ berkata...

n sy pon da sawan kembali dgr lagu cinta x sehaluan tuh....lol...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts