Rabu, 15 Ogos 2012

Koma dibakar angkara kekasih panas baran


KUALA LUMPUR: “Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” rintih seorang remaja perempuan berusia 16 tahun ketika menghubungi ibu angkatnya selepas dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.
Dalam kejadian jam 3.15 pagi itu, mangsa yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.
Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelakinya dipercayai untuk bersahur.

Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.

Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.
credit : Harian Metro

8 ulasan:

ain vanilla berkata...

Yallah menakutkan la ....

harap2 kita dijauhkan dari benda yang mcm ni .

Hanif Idrus berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

Hans berkata...

kesian dia

Sharipah Tajudin berkata...

budak nie tggl kt area keramat jer nie mmg famous la dia nie pernh tgk mkanya

Sharipah Tajudin berkata...

mcm knal jer budak nie....

Sharipah Tajudin berkata...

macam kenal jer budak nie

Sharipah Tajudin berkata...

mcm knaljer budak nie

Sharipah Tajudin berkata...

macam knal jer budak nie

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts