Rabu, 19 September 2012

Cerita Syawal Ayesha + Azrie

Sebelum saya mulakan bicara yang terlepas jauh, saya nak kata "Kalau dilipek sebosar kuku. Kalau dibontang sebosar alam. Kok hilang dicaghi. Kok hanyut dipinteh. Kok tonggolam disolam. Datang biarla nampak muko. Kok poei biarla nampak belakang. Jauh diimbau,dokek digamit. Seuntai salam,sojambak kato. Dogup bicagho,meghisik raso. Salam Aidilfitri Maaf Zahir & Batin"

Aah, dah habis Syawal.. Twing3

Syawal tahun ini, macam tak berapa nak raya. Lepas satu-satu cerita yang tak menyenangkan di dengar. Saya nak update nie pun masih tak semangat seperti entry2 yang lepas. Walaupun cerita tu mungkin entah apa2 tah, tapi Ini macam ini, sana macam itu. Last-last korang layan jelah beberapa keping gambar Ramlee + Ah Chik and the kaum to klik klikkk 'saya langsung tak pegang camera, walaupun ini harta anna yang punya' MOOD ooh MOOD, mood nak marahhh je sekarang ni :'(
Anak zaman Millenium

BIRU kembali setelah 7tahun 
*nampak letihkan, sebulan puasa full 
*adik no6, anak sulong dia, kita, akak no 4
stop untuk MELAKA

dan sambung terus dekat rumah saya, simple makan2 untuk adik beradik. datang mengejut, menu pun mengejutlah ye.
 Mee Kari + Air Mangga
 lepas makan, jom kemas stor saya.. besalah kan, kata baru pindah
2jam selepas mereka bertungkus lumus, terang sikit dari sebelumnnya

Okeylah, sekian.. thanks for reading :)

2 ulasan:

LiNda berkata...

hai ayesha, tahun ni memang raya x meriah cam dulu2.

Akk singgah dari segmen Hanifidrus, akk follow sini :)

Hanif Idrus berkata...

Siap berpantun lagi..hahahaha.

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts