Jumaat, 28 September 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING

Assalamualaikum,

First, kasi credit 10 dekat Norasyimah Saifullah.

* tekan banner yea!!

SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING
* join 2 joinlah jugak, saya ada soalan.. macam ne nak buat entry melekat, blog dah lain sikitkan sekarang. ke aku sorang je yang jadi layout baru..

12 ulasan:

siti situ sana sini berkata...

hai...dari segemn yg sma...dh follow awk..jom BW & follow back...
http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Nur Razlinda berkata...

done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah :D

Juz A Bluelygirlz.... berkata...

Hye.. dri segmen yg sme ^^ ..
done follow u..
visit my blog ea..
klu sudi follow la skli ^^

Eraz Fadli berkata...

Terima kasih sebab sudi join segmen ni.. Senarai Peserta SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING telah disenaraikan.. Jom terjah link masing-masing di link SEGMEN E'RAZ FADLI : BLOGWALKING atau link dibawah.. :

http://www.erazfadli.com/p/peserta-4th-segmen.html

Selamat Berblogwalking.. ;)

Affiqahfarahain Dzulkifflee berkata...

dari segmen yg sama :)
http://affiqahfarahain.blogspot.com/2012/10/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Aimi Syahirah berkata...

Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

Dikbi Kamaruddin berkata...

dari segmen yg sama + follow
jom ke blog saya.. :)

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Isabel Diaz berkata...

Singgah sini sambail follow,

Jom follow saya sekali,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

norzibeautilicioushouse berkata...

dah folo dari segment yang sama...jom folo sni..

http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blokwalking.html

Anisa Anuar berkata...

singgah sini
baca ni
http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/blogger-most-commenter.html

wantie berkata...

salam kenalan
dari segmen yg sama

arnissa berkata...

salam..

singgah dri segmen yg sama.. salam kenalan..

http://arnissastory.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts