Selasa, 4 September 2012

Try update dengan tab

Assalamualaikum, wahhh wahh wahhh. Maybe korang kata 'eak eleh, benda dah lama kot' but utk aku yg tertekan simbol 'B' baru tahu, ini utk apa.

Now, barulah 'dunia hujung jari yang runcing' ini. Okeylah sambubg nanti, nak gadek lagi hp ni.

*dekat setahun hp ni kat kita, baru reti nak godam.

3 ulasan:

Tihara berkata...

kalo bg kat akak lagi la jakun..huhu

Ayesha Ramlee berkata...

@Tihara itulah kak, sy pun beranidalam risiko ni, takut gak.. virus ke, apa ke..

Hanif Idrus berkata...

Setahun..lamanya di aterperuk..heheheh.
Best tab ni...

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts