Rabu, 10 Oktober 2012

AMARAN : Virus Menyerang Lagi..

Assalamualaikum,

Dengan segala rasa yang masih berbekas di sanubari dan jiwa raga (sengal), saya 'AyeshaRamlee' tidak dapat mengappedit ini blog, di atas, bawah, tepi kiri dan kanan kerana (merapu).. 
hati O-o 

Terakhir dari saya, sudi2 datang dan baca segala apa yang saya tinggalkan disini. Dan apa yang tercatat disini adalah benar sebenarnya, tiada yang donggeng semata. 

p/s: bengkak hati, tab kena virus gambar lagi.
ikut rasa binasa, ikut hati (aku balingkan jugak tab nie karang). banyak kali dah, kita format. habis hilang semua games, upload lagi.. malassss

Wassalam, jgn lupa datang yea. Jangan biarkan blog saya sunyi dan bersawang.

4 ulasan:

dya bunga berkata...

jgnlh baling tab tu..hihi

Hanif Idrus berkata...

Tengah datang ler ni......hehhee
Sabar...sabar

Tihara berkata...

mcm mana virus gambar tu..ada download scanning avira tak..scan pun takleh caye gak kan..

Sharipah Epah berkata...

ciannya tu menandakan sruhh beli baru hehehhe

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts