Ahad, 14 Oktober 2012

Weekend yang tidak ada bezanya


Assalamualaikun, baru beberapa hari tak update rasa rindu pulak. Ingat dulu saje nak bawa diri yg makin terguris ni, last2 sini jugak yang aku luahkan. Kalau apa yg aku pendam ni tak salah, mau panjang lebar entry hari ini. Jadi smile jew lah :)

Weekend yang sunyi lagi sepi, tak tahu nak buat ape? Kerja rumah melambak, satu pun aku tak usik. Bosan yg teramat sgt. Astro asyik cerita yg sama. Cuaca mcm lembam jew. Nak jalan2 takut hujan, kl kalau dah hujan, jem setidaknya.

Malas punya angkara, lunch tadi cuma 'susu + nestum + out'. Skang dah lapar semula, nasi ooooh nasi, come to umi ;)

9 ulasan:

Sue PeLik berkata...

huhuhuhu berkhasiat sungguh makan! huhuhuhu

MAY berkata...

mkn tu je?sejak sy kawen, nasik mmg tak miss ari2..takut ade org lapar nnt..hehe

baby comel berkata...

sedih je tengok..

^^nu[dd]yra^^ berkata...

sy pepetang ni teringin spagetthi meatball bolognaise...huahuahua

Tihara berkata...

kenyam ke makan nestum tu..hujan2 mesti tingat nasik tp mlm ni akak sental beger jer :)

Hanif Idrus berkata...

Ini mood yang betul2 tak der mood ni..kikiki

Ayesha Ramlee berkata...

@Sue PeLik malas nak masak, bedal aja :)

Ayesha Ramlee berkata...

@MAY semua tak ade rumah semalam... itu yang tambah malas :)

miz ruha berkata...

lama dah tak makan nestum... :)

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts