Isnin, 12 November 2012

* Blog Dengan Penyakit Baru

Penyakit baru, yang makan hatiiii
* sila angkat tangan, kepada sesiapa yang pernah alami sebegini.. :)

Tolong ajar aku, gimana mau keluar dari penyakit ini.. salah ke update dari fon, ooh menyerabuutkan..

'Template denim'

|
|
|
selang beberapa jam. saya dah edit, but still terkangkang

** banyak entry yg tertanggung, nanti kita update satu persatu.. bergantung pada mood terkangkang ni :P
** cerita pasal : kenduri, mandi hujan, mak masud wad, cerita raya hajipun masih tak ter-update sepenuhnya...

p/s: gad redy to sepital selayang

7 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

Jarak antara post dan sidebar lari.
Ini disebabkan lsyout setting lari kot.
Cuba pergi templates---customize----adjust width.
Leoas tu besarkan sikit post area.

nis berkata...

Masyaallah~! Macam mana boleh jadi macam tu???? Maaflah nisha takdapat nak tolong . :(

♥ Nana BamBam ♥ berkata...

apsal jadik macam tuh..huhu

Ayesha Ramlee berkata...

@Hanif Idrussha template denim..

Ayesha Ramlee berkata...

@nis orait, takpe ")

Ayesha Ramlee berkata...

@♥ Nana BamBam ♥inilah namanya, sawan tak bertempat

Tihara berkata...

as salam

akak pun tak berapa nak faham ni..harap2 seme nya okay..moga mak cepat sembuh k..insya Allah..take care

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts