Sabtu, 24 November 2012

ENTRY LEPAS GERAM

Assalamualaikum
Seperti yang tertulis, entry ini Ayesha tuju khas untuk lepas gerammm. Yang rasa tak suka, sila pangkah dengan cepatnya.. mood: kelaut dalam, terima kasih singgah sini. Next time singgah lagi ye, insyaallah dah takde marah-marah bagai =) dan yang sudi membaca setiap apa yang Ayesha lemparkan disini, terima kasih jugak.. senyum sikit :) Sila bantu kalau anda tahu ape yang Ayesha alami...

Jujur Aku rasa, Makin lama duduk dalam blog ini, makin perlu aku ke sekolah semula.. Aduuhhh, BENGGONG makin menjadi-jadi. Puas sudah ubah itu ini.. Mana tidaknya, korang bayangkan ye (bayang bukan berangan tau =p), first: post dengan sidebar jauh terkangkang. Lepas tu, semua gambar-gambar dalam ni, hilang pulak (still tak okey lagi) Sekarang, blockquote pulak buat hal.. Untuk masalah ni je, 4kali aku tukar template. EMOSI..

** Takkan Update dengan hand phone, terus GILA macam ni.
** Masalah ni, buatkan entry-entry yang lain terpaksa di DRAFF kan aje

p/s: Ada rasa nak tukar URL jew, tapi SAYANGlah.. Maybe bukan TU..

1 ulasan:

Syaz Blackrose berkata...

alahai siannyer.. x dapek nak nolong. chek pun x reti...
sabar..sabar

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts