Jumaat, 4 Januari 2013

Sebanyak Mungkin Blog Untuk 'AR Bloglish'

** ENTRY YANG LAMA MENGALAMI MASALAH TEKNIKAL YEW =(

Assalamualaikum. 
blog Ayesha 'http://arbloglish.blogspot.com/' membuka peluang untuk mana-mana blogger yang mahu menyenaraikan blog dia dalam AR Bloglish. Tak kisah korang rajin update atau tidak yang penting punya blog.

Terbuka buat semua jenis blog, tak kira blog politik, blog agama, blog personal, blog informasi.. asalkan ia tidak melanggar batas agama dan sosial serta undang-undang yang termaktub di dalam perlembagaan.

Cara nak join, simple je.
1. Tinggalkan URL korang dekat ruangan comment ini, tempat lain better tak payah. Takut terlepas pandang nanti.
2. Kalau ada idea yang lebih, cer cerita pendapat korang pasal blog Ayesha Ramlee nie.

Entry ni akan kekal selama 44hari ye.. Terima kasih.

8 ulasan:

me is equal to pink berkata...

1. Tinggalkan URL korang dekat ruangan comment ini, tempat lain better tak payah. Takut terlepas pandang nanti. -DONE ;)
http://meisequaltopink.blogspot.com


2.Kalau ada idea yang lebih, cer cerita pendapat korang pasal blog Ayesha Ramlee nie. -DONE ;)
*sy suka PINK..awk suka PURPLE. btol kan?
*sy ni wife yg bekerja. awk wife full time..
*salam perkenalan ;)
*jemputla dtg ke blog pink sy
thanksss ;)

Tihara berkata...

as salam

blog ni makin cantik..color pepel dia lembut je..ske

http://herba-tihara.blogspot.com/

Meera Ishak berkata...

hai meera tag sini http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesome.html :)

weschairs berkata...

entry hot tu antara tulisan dan background tu kurang jelas tulisannya begitu jugak dekat comment bar -ikhlas-

ok ni blog saya yer
http://peluangtercipta.blogspot.com

nunnaly berkata...

hye nak join lah,

1)http://belognanabyte.blogspot.com

2) Belog sis kemas dan teratur. Takde lah semak. hehe. and saya rasa tak payah letak lagu pun takpe kot. sebenarnye lappy ni semput je kalau bukak blog berat sebab lagu n other widget yg pelik2. hehe :) tu je la. keep up the good work :)

saifudin abu izzudin berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

saifudin abu izzudin berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

#JemahAwesome berkata...

http://teenagersareawesome.blogspot.com/

So far blog akak simple dan paling suka header dengan top button tu!

Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts