Khamis, 28 Mac 2013

** ADS FOR RENT RM3 PER MONTH

Hey guys!
Finally i have time, update blog yang bersawang dengan segala bagai cerita yang selama ini kering kontang.
hari2 BW, mencari permulaan sebuah cerita yang tak tahu mana nak dimulakan. Ikutkan banyak sangat Ayesha nak letak dalam ni, kisah mencari tempat percutian, kisah kucing yang mati, kisah penunggu setia 
di hospital, kisah itu kisah ini... 

Takkan buang masa korang baca semuanya (ada ke), Ayesha mulakan dengan SEWA banner dululah ye. Asyik sewa tapak orang je... Nak join ke? Cuma RM3per month & RM5per 2month

SEKIAN... klik SINI

* amboi korang, mentang2 blog Ayesha sunyi sepi, korang pun sama sunyi dari sini ye


Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts