Selasa, 28 Mei 2013

Merah Mata PutihKU

Menyepi untuk beberapa hari. Orang dolu2 cakap " kau sakit mata, aku sakit ....... " lalalalalala..

Entry misteri!!! aku sambung nanti ya. sebelum tu, siapa nak MC seminggu, mari jumpa ayesha.. confirm dapat ;p

publishhh

Ahad, 26 Mei 2013

**Misteri Mencari Port Hanimon ke4

* gambar 100% milik google..

hi korang, lama sungguh tidak berbicara di sini. Rindu aku tak ;p

simple entry sebab jam sekarang 03:32minit pagi.

status ~ Nak booking hotel, for celebration hanimon tahun ke4, menyulam kasih menyemai cinta.

** Apa yang aku baca, hotel tu ada hantu!!!! serammmmm sehhh. Hotel mana? kita sambung next entry. ahkak seram + tak percaya... kalau boleh, taknak pergi sana lagi. HANTU. huhu

bye
03:44am

Rabu, 15 Mei 2013

READY STOCK OBUSE LIPTINT!!!!


READY STOCK OBUSE LIPTINT!!!!
AVAILABLE RED & PINK!!!!

1pcs RM10 
postage RM6sm, RM9ss
1 dozen (12pcs) RM65sm & RM70ss - INCLUDE POSTAGE

SMS/WHATSAPP 017-663 8492 AYESHA SEKARANGGG!!!!
 


Selasa, 14 Mei 2013

DROPBOX, Muntah....

Assalamualaikum

Dropbox penuh perbagai cerita, sayangnya Ayesha tak tahu nak mula dan akhir mana satu. Walaupun kesemuanya lebih pada PRU13, huhuhu..

* Tahniah Barisan Nasional kerana masih kekal mentadbir MALAYSIA, dan terima kasih jugak untuk puteri2 saya yang bertungkus lumus menjalankan tugas, go PDM Jalan Usahawan. 

*hope tak hilang reader lepas tahu saya sebelah mana, huhuhu.. undi adalah RAHSIA :)

Khamis, 9 Mei 2013

Sekali Lagi & Entah Kali Ke Berapa!!

Assalamualaikum hero and heroin sekalian.

Nak update je mengantok, mengantok je mesti tengah update. dari comp bawa ke hp, dari hp bawa ke leppy, dari besar bawa ke kecil a.k.a lappy kerajaan beri, tetap mood yang sama. Benci betul

Untuk taknak hilangkan jejak pembaca, ayesha coretkan juga luahan rasa dekat sini dengan harapan masih ada yang ingat siapa Ayesha Ramlee. Tweet222...

Sekian, Bye.. hahaha
AKU YANG TANDUS IDEA
Tiny Hand With Animated Rainbow Hearts